Hoe kunt u uw productiviteit verhogen?

Uw organisatie weet meer dan u denkt

30-09-2021

Innovaties volgen elkaar in razend tempo op: nieuwe systemen, nieuwe apparaten, nieuwe werkmethodes, nieuwe procedures. Dat maakt het aanbieden van e-learning aan uw medewerkers van vitaal belang voor uw organisatie. Op die manier houdt u de kennis van uw medewerkers actueel en kunnen specifieke competenties worden verbeterd. Alleen zo kunt u de productiviteit van uw medewerkers op peil houden. Of verhogen als u uw organisatie verder wilt laten groeien. In onze nieuwe blog vertellen we u er meer over.


Faalkosten reduceren

Het kwaliteitsdenken is decenia terug al opgeschoven van productgericht denken naar procesgericht denken. Juist voor processen waarbij de mens betrokken is, geldt dat het inzetten van de juiste tools in het kader van kwaliteitsmanagement en risicomanagement moet zorgen voor het beheersen en reduceren van de faalkosten. Ongeveer 80% van de faalkosten wordt veroorzaakt door een gebrek aan training, kennis, motivatie of vaardigheden. Investeren in de ontwikkeling van uw medewerkers zorgt voor gemotiveerde medewerkers die minder fouten maken.

E-learning software

Gebrek aan kennis kost dus gewoon geld. Er is een sterk verband tussen het kennisniveau in de organisatie en de faalkosten. Met het identificeren van de faalkosten, de bijbehorende kenniscomponent en een gerichte training is al gauw een derde van de gemaakte faalkosten te vermijden. En daar heeft iSee iKnow de oplossing voor: persoonlijke e-learning software op maat waarmee werknemers hun kennis kunnen bijspijkeren. Gewoon op de werkvloer waardoor de kennis ook meteen toepasbaar is.

Processen efficiënter inrichten

Met onze e-learning software wordt inzichtelijk hoe kennismanagement processen efficiënter kunnen worden ingericht. We maken daarbij gebruik van de reeds aanwezige kennis binnen de organisatie of indien nodig van externe bronnen. We hebben veel ervaring met klanten in de offshore, industrie, voeding, converting, chemie, nutsbedrijven, bouw, logistiek en dienstverlening. Wilt u weten hoe u de productiviteit binnen uw bedrijf kunt verbeteren door middel van e-learning? Neem dan contact met ons op of vraag een demo aan