Wat is het doel van iSee iKnow?

Uw organisatie weet meer dan u denkt

30-07-2021

Bij iSee iKnow vinden wij het belangrijk dat de software laagdrempelig is met lesstof die meteen in de praktijk toepasbaar is. Daarnaast geloven wij in een natuurlijke leercurve en dat processen efficiënter worden wanneer de kennisontwikkeling up to date blijft. Hoe de software hiervoor gebruikt kan worden leest u in dit blogartikel.

De e-learning software

Wanneer gebruik wordt gemaakt van de software van iSee iKnow zal eerst de kennis van de medewerkers getoetst worden. Op basis van deze kennis zal de software opgezet worden. We vinden het belangrijk dat een medewerker namelijk niet alles opnieuw moet leren, maar juist leert wat hij/zij nog niet weet. Op deze manier is de kennis relevant en meteen toepasbaar in de praktijk. Daarnaast krijgen de managers een duidelijk en overzichtelijk beeld van de gemaakte resultaten via het dashboard.

Het nut van een natuurlijke leercurve

Wanneer informatie wat geleerd wordt gelijk toepasbaar is en op maat gemaakt is, ziet de gebruiker vaak het nut van een cursus in. Daarnaast leert u het beste door gebruik te maken van informeel leren. Bij informeel leren, leert u door te doen in plaats van uit boeken. Bij de software van iSee iKnow houdt dit in dat geleerd wordt vanuit cases uit de praktijk.

Demo aanvragen

Bent u benieuwd wat de software voor uw bedrijf kan betekenen. Dan kunt u een demo bij ons aanvragen. Wanneer u dit doet door middel van onderstaande knop, zal één van onze agenten contact met u opnemen. Wanneer de demo bevalt kunnen we een pilot van een half jaar voor u inrichten. 

Demo aanvragen