Wat zijn de voordelen van een e-learning?

Uw organisatie weet meer dan u denkt

23-07-2021

Er zitten veel voordelen aan een e-learning software. Zo is het bijvoorbeeld erg flexibel in gebruik, u kunt leren op maat, resultaten zijn gemakkelijk bij te houden en actuele stof uit cases is makkelijk door te voeren. In dit blogartikel duiken we dieper in op deze en andere voordelen. Daarnaast bespreken we hoe iSee iKnow gebruik maakt van deze voordelen.

De voordelen van een e-learning software

Flexibel in gebruik

Een e-learning software is erg flexibel in gebruik. Zo hoeft u niet op een vast tijdstip uw e-learning te doen, maar kunt u dit doen wanneer dit u het beste uitkomt. 

Leren op maat

Doordat er niet klassikaal geleerd wordt maar op eigen tempo, kan e-learning software op maat gemaakt worden voor de werknemers. Hierdoor kan per persoon bepaalt worden wat ze moeten leren, maar vooral ook wat niet. Hierdoor hoeft de gebruiker niet opnieuw te leren wat hij/zij al kent. 

Resultaten gemakkelijk te monitoren

De e-learning is volledig digitaal, hierdoor zijn de resultaten ook eenvoudig te monitoren door middel van bijvoorbeeld een dashboard. De leidinggevende kan op deze manier ook goed zien waar vooruitgang is geboekt in de training.

Actuele stof uit cases is makkelijk door te voeren

Doordat de e-learning digitaal is kan de stof gemakkelijk aangepast worden en geupdate worden. Dit kan van pas komen als er een case heeft plaatsgevonden waar andere werknemers iets van kunnen leren. 

Tijdbesparend

Omdat je niet naar een andere locatie hoeft maar je gewoon op je werk of thuis kunt leren scheelt dit veel in reistijd. Daarnaast kan je de e-learning doen wanneer dit voor jou het  beste uitkomt.

Deze voordelen verwerkt in iSee iKnow

De e-learning pakketten van iSee iKnow richten wij persoonlijk op maat en rondom cases in. De kennis van de medewerker wordt eerst getoetst, waarna de e-learning ingericht wordt met de kennis dat bij de medewerker nog ontbreekt. Hierdoor volgt elke medewerker zijn eigen leertraject op zijn eigen tempo. Managers krijgen toegang tot een dashboard waarmee het traject in één blik inzichtelijk is.

 

Benieuwd wat iSee iKnow voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.