Over iSee iKnow

Uw organisatie weet meer dan u denkt

Over ons

iSee iKnow is ontwikkeld door Wouter van der Zee, MBA. Wouter heeft een bedrijfskundige achtergrond en heeft ruime ervaring opgedaan in de industrie, consultancy, het operationeel (kennis)management en de ICT. iSee iKnow is het resultaat van succesvolle procesverbeteringsopdrachten die Wouter bij een groot aantal organisaties uit verschillende branches heeft uitgevoerd.  

“De kracht van iSee iKnow is dat het laagdrempelig is met eenvoudige lesstof die meteen in de praktijk toepasbaar is. De software ondersteunt het operationeel management en zorgt ervoor dat de kennis die op de werkvloer aanwezig is optimaal wordt benut.”

Afbeelding bij Over iSee iKnow
Afbeelding bij De ideale leerwereld volgens iSee iKnow

De ideale leerwereld volgens iSee iKnow

Wij geloven in de natuurlijke leercurve. Medewerkers vinden het leuk om te leren en zien er het nut van in als het leersysteem op de persoon is afgestemd en meteen in de praktijk toepasbaar. Investeren in de ontwikkeling van uw medewerkers zorgt voor gemotiveerde medewerkers die minder fouten maken. Bovendien maakt u uw bedrijfsprocessen efficiënter en blijft u qua kennisontwikkeling ‘up to date’. Volgens diverse onderzoeken is minder dan 10% van de kennis van een gemiddelde werknemers door formeel leren (tijdens een opleiding) aangeleerd. Alle overige kennis wordt informeel, ‘on the job’, opgedaan. Dus de meeste kennis hebt u in huis. Maar het benutten en borgen van deze bestaande kennis is vaak voor verbetering vatbaar.

Demo aanvragen of meer weten?

U kunt een demo van iSee iKnow bij ons opvragen. Een van onze agenten neemt dan contact met u op. Met de demo krijgt u beperkte toegang tot de e- learning omgeving en kunt u zelf ervaren hoe een en andere werkt.

Na de demo kunnen we een pilot van een half jaar voor u inrichten. In de praktijk blijkt dat de meeste bedrijven na dat halve jaar iSee iKnow definitief voor hun organisatie willen blijven gebruiken. Heeft u nog vragen over iSee iKnow? Neem dan contact met ons op. We staan u graag te woord.


Demo aanvragen
Afbeelding bij Demo aanvragen of meer weten?

Op een natuurlijke manier naar een hoger level

Veel kennis is bedrijfsspecifiek, maar de uitgangspunten zijn vaak generiek. Door onze ervaring en expertise bij andere bedrijven wordt onze software voortdurend verder ontwikkeld doordat we er steeds nieuwe kenniscomponenten en inzichten in meenemen. Op die manier wordt het kennisniveau op een natuurlijke manier naar een hoger level getild.

Afbeelding bij Op een natuurlijke manier naar een hoger level