De drie belangrijkste pijlers van iSee iKnow e-learning software

Uw organisatie weet meer dan u denkt

30-06-2022

Het ontwikkelen van kennis van uw medewerkers

Het ontwikkelen van de kennis van uw medewerkers is belangrijk voor het verminderen van fouten en de groei van uw bedrijf. iSee iKnow is ervan overtuigd dat medewerkers gemotiveerd raken van eigen opgedane ervaringen op de werkvloer.
 

De processen op de werkvloer zijn vaak vaste routines geworden. Deze zijn lastiger bij te sturen. Door gebruik te maken van de iSee iKnow software kan op een overzichtelijke manier in kaart gebracht worden hoe de huidige processen efficiënter ingericht kunnen worden. Daarnaast wordt het huidige kennisniveau van de werknemers inzichtelijk. Hierdoor wordt duidelijk waar deze op individueel niveau nog bijgeschaafd dient te worden.

De software van iSee iKnow is laagdrempelig, makkelijk en meteen in de praktijk 

 

De productiviteit verhogen

Innovaties volgen elkaar in razend tempo op: er komen steeds nieuwe systemen, apparaten, werkmethodes en procedures bij. Dat maakt het aanbieden van e-learning aan uw medewerkers van essentieel belang voor uw organisatie. Door gebruik van het e-learing pakket van iSee iKnow houdt u de kennis van uw medewerkers actueel en kunnen specifieke competenties worden verbeterd. Alleen zo kunt u de productiviteit van uw medewerkers op peil houden of verhogen als u uw organisatie verder wilt laten groeien.

 

Kwaliteitsmanagement naar een hoger niveau tillen

Kwaliteitsmanagement streeft naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van product, productieproces, dienst of organisatie. Het kennisniveau van uw medewerkers speelt daarin een belangrijke rol. Investeren in kennis op de werkvloer zorgt niet alleen voor beter geïnformeerde, maar ook voor meer gemotiveerde en betrokken medewerkers en tilt het kwaliteitsmanagement in z’n geheel naar een hoger niveau.

Met iSee iKnow e-learning software wordt inzichtelijk hoe kennismanagement processen efficiënter kunnen worden ingericht. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de reeds aanwezige kennis binnen de organisatie of indien nodig van externe bronnen. 

Het e-learning pakket van iSee iKnow is de afgelopen jaren bij klanten in diverse bedrijfstakken geimplementeerd; varierend van offshore, industrie, voeding, converting, chemie, nutsbedrijven, bouw, logistiek tot dienstverlening. 

 

De Software van iSee iKnow is eenvoudig in gebruik. Wilt u weten wat iSee iKnow voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag een demo op.