De ideale leerwereld volgens iSee iKnow

Uw organisatie weet meer dan u denkt

14-04-2023

Ieder bedrijf heeft ontzettend veel kennis in huis, echter deze wordt bij lange na niet ten volste benut. Zonde, want niet alleen een bedrijf groeit door het optimaal benutten van kennis, ook de medewerkers groeien hierdoor. iSee iKnow heeft de afgelopen decennia veel bedrijven geholpen met het efficiënter inrichten van bedrijfsprocessen. 

De software van iSee iKnow is eenvoudig in gebruik.  Daarnaast willen werknemers zich graag ontwikkelen als ze het nut van het leersysteem zien en het ook gelijk in de praktijk kunnen toepassen. Want wat heb je eraan dat je een training volgt, waarvan achteraf blijkt dat je er in de praktijk nauwelijks iets mee doet. Zonde van kostbare werktijd en zonde van het geld. Wij denken dan ook dat als u investeert in de ontwikkeling van uw medewerkers dat uw medewerkers veel meer gemotiveerd worden waardoor er minder fouten gemaakt worden. Bij iSee iKnow geloven wij dan ook in de natuurlijke leercurve.

Door gebruik te maken van onze software kunt u op eenvoudige wijze uw eigen bedrijfsprocessen veel efficiënter inrichten. De software is dusdanig ontwikkeld, dat het ervoor zorgt dat de kennisontwikkeling van zowel uzelf als uw medewerkers up to date gehouden wordt . Dat is uiteindelijk wat elke organisatie het liefst wil, namelijk dat kennis niet verloren gaat. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat mensen minder dan 10% van hun kennis  uit een opleiding die ze ooit gedaan hebben haalt. Dat is weinig.  De overige kennis leren  medewerkers ‘on the job’, op hun eigen vertrouwde werkplek.  Deze kennis heeft u vaak als bedrijf in huis, maar het benutten en borgen van deze bestaande kennis is binnen veel organisaties  voor verbetering vatbaar. 

iSee iKnow software ondersteunt bedrijven in het optimaal benutten van de waardevolle kennis, zodat datgene dat geleerd wordt ook beklijft met als insteek een efficiënter proces waar niet alleen u, maar ook uw klant de vruchten van plukt.

Bent u benieuwd wat iSee iKnow voor u kan betekenen?

Vraag dan geheel vrijblijvend een demo aan. Wij komen graag bij u langs.

Demo aanvragen