E-learning software op maat

Uw organisatie weet meer dan u denkt

17-04-2023

iSee iKnow biedt niet alleen e-learning software op maat, wij bieden deze op de werkvloer. Dat is een verschil ten opzichte van de conventionele leermethode, waarbij veelal klassikaal kennis wordt bijgebracht, waarbij het nog maar de vraag is of het beklijft.

iSee iKnow vindt het essentieel dat de e-learning software pakketten persoonlijk, op maat en rondom de bestaande praktijksituaties worden opgesteld, omdat leren op de werkplek vele voordelen kent. Met het softwarepakket kunt u op een eenvoudige manier de kennis van de medewerker toetsen. Op basis van de antwoorden kan inzichtelijk worden gemaakt binnen welk aspect bij iedere individuele werknemer nog kennis ontbreekt. Aan de hand van deze uitkomst richten we een persoonlijk leertraject in voor de medewerker. 

Het gebruik van dit persoonlijk leertraject motiveert de medewerker veel meer om de geleerde en relevante kennis gelijk in de praktijk toe te passen. We doen per slot van rekening allemaal liever iets goed dan fout. Leidinggevenden kunnen de voortgang van de ontwikkeling van iedere medewerker via een dashboard volgen.  

Hoe dit in zijn werk gaat, dat willen wij u maar al te graag tonen. Daarvoor bieden wij de mogelijkheid tot een vrijblijvende demonstratie van de software, ook binnen uw organisatie. 

Neem daarvoor contact met ons op. Wij komen graag bij uw langs.