Een voorbeeld uit de praktijk

Uw organisatie weet meer dan u denkt

02-08-2022

Een voorbeeld uit de praktijk

iSee iKnow heeft de afgelopen jaren binnen verschillende bedrijven het gelijknamige softwarepakket op de werkvloer geïmplementeerd.

Om medewerkers efficiënter te laten werken wordt door het management binnen bedrijven of organisaties steeds vaker gekozen voor een e-learning pakket in plaats van een andere opleiding. Er wordt onderscheid gemaakt tussen de klassieke manier van e-learning, de zogenaamde ‘course based systemen’ en Case Based Systemen (CBS) zoals door iSee iKnow wordt geleverd.

 

Twentsche Kabelfabriek

De TKF (Twentsche Kabelfabriek) is een voorbeeld van een bedrijf waar inmiddels de Isee Iknow software op de werkvloer wordt gebruikt.
TKF is een technologisch toonaangevende leverancier van connectivity-oplossingen. Bij een van de processen moet bijvoorbeeld een bedrukking op de juiste manier op het product geplaatst worden. Op de werkvloer werd hiervoor door één van de verschillende ploegen een handigheidje ontdekt. Binnen de fabriek wordt er in vijf verschillende ploegen gewerkt. De praktijk leert dat handigheidjes meestal binnen deze ene ploeg blijven en niet worden gedeeld met de overige ploegen.  Door dit ene ‘handigheidje’ in het CBS op te nemen en af te stemmen op de werkvloer, wordt het voor alle vijf ploegen in de praktijk toepasbaar. 

Met iSeeiKnow E-learning kan informatie op deze manier veel breder gedeeld worden. Er wordt dan een foto van het onderdeel gemaakt waar de handigheid voor wordt gebruikt. Dit is de zogenaamde “iSee-fase”. Vervolgens wordt er snel met een passende vraag kennis verzameld in de doelgroep en de case omgezet in een trainingscase om zo de andere operators te informeren en te trainen in de “iKnow-fase”.

Deze praktische manier van leren biedt hierdoor meer efficiency, doordat nu alle mensen uit de ploegendienst gebruik maken van een praktische handigheid. Tel uit uw winst.

 

Demo of rendementsberekening aanvragen?


Wilt u ook kennismaken met iSee iKnow of een rendementsberekening ontvangen?  Dat kan! Geheel vrijblijvend bezoeken wij uw organisatie om de software te demonstreren en met u te bespreken hoe iSee iKnow binnen uw organisatie bij kan dragen aan meer efficiency. Neem contact met ons op of vraag een demo aan.