Fouten maken kost geld

Uw organisatie weet meer dan u denkt

19-07-2022

Fouten maken kost geld 

“Waar mensen werken worden fouten gemaakt” zo luidt het gezegde. Het iSee iKnow softwareprogramma is speciaal ontwikkeld voor bedrijven en organisaties met als doel relevante kennis te waarborgen en daarmee efficiency binnen de organisatie te vergroten.
Sinds de oprichting in 2004 is deze praktische softwareapplicatie in verschillende takken van de 
industrie en binnen verschillende productiebedrijven in binnen – en buitenland geïmplementeerd.

Onnodig veel kosten


Vergrijzing, krapte in de arbeidsmarkt, hoge werkdruk zijn voorbeelden van factoren die invloed hebben op het verloren gaan van veel vaak praktische kennis op de werkvloer.  Jaarlijks worden hierdoor binnen organisaties veel onnodige kosten gemaakt. Kennis, aangeleerd en opgedaan door soms jarenlange praktijkervaring, blijkt niet of nauwelijks vastgelegd binnen bedrijven. Hierdoor gaat uiterst waardevolle kennis en ervaring verloren.


Relevante kennis waarborgen


Niet alleen de kennisborging, preventie, bijspijkeren van kennis, vastleggen van procedures of training zijn toepassingen waarvoor iSee iKnow geschikt is. Het pakket is met name geschikt voor ondersteuning van het dynamische karakter van de relevante kennis.  De praktische toepasbaarheid voor alle medewerkers, veelal op de werkvloer, is groot. Iedere medewerker werkt in zijn eigen leeromgeving op zijn eigen kennisniveau en helpt interactief mee bij het up-to-date houden van de lesstof en het eigen kennisniveau. 


E-learning afgestemd op kennisniveau werknemers


Het pakket kan makkelijk worden ingericht en afgestemd op de aanwezige kennis van elke individuele medewerker. Door het beantwoorden van vragen, samen door iSee iKnow en uw organisatie geformuleerd, analyseert het systeem waar het aan kennis schort bij uw werknemers. Op basis van de uitkomsten van elke individuele medewerker past het systeem zich automatisch aan zodat iedere medewerker een leertraject doorloopt om zich de kennis die nodig is voor een bepaalde handeling eigen maken.


Leren door te doen


iSee iKnow is een uiterst praktische manier van leren, waarbij optimaal gebruik gemaakt wordt van bestaande management processen binnen een organisatie. Iedere medewerker doorloopt uiteindelijk hetzelfde aantoonbare leerproces, afgestemd op zijn eigen functie en niveau. Hierdoor wordt kennis die nodig is op een praktische manier bijgebracht en gaat kennis niet verloren. 

 

Demo of rendementsberekening aanvragen?


Wilt u ook kennismaken met iSee iKnow of een rendementsberekening ontvangen?  Dat kan! Geheel vrijblijvend bezoeken wij uw organisatie om de software te demonstreren en met u te bespreken hoe iSee iKnow binnen uw organisatie bij kan dragen aan meer efficiency. Neem contact met ons op of vraag een demo aan.