Hoe doen wij dat eigenlijk?

Uw organisatie weet meer dan u denkt

23-06-2023

iSee iKnow komt bij veel organisaties over de vloer. De basis van de implementatie van onze software is de reeds aanwezige kennis van medewerkers. Deze wordt eerst getoetst.

Op basis van de uitkomsten over deze beschikbare kennis zal de software opgezet worden. De kracht van onze software ligt in het feit dat deze dusdanig wordt opgezet,  dat een medewerker namelijk niet alles opnieuw moet leren, maar juist leert wat hij/zij nog niet weet. Op deze manier is de kennis relevant en meteen toepasbaar in de praktijk. Daarnaast krijgen leidinggevenden een duidelijk en overzichtelijk beeld van de resultaten van iedere individuele werknemer. Dat overzicht wordt in het programma weergegeven via het dashboard .

Het nut van een natuurlijke leercurve

Zodra informatie welke geleerd wordt gelijk op de werkplek toepasbaar is en op maat gemaakt is, zal de gebruiker vaak eerder het nut van een cursus inzien. Daarnaast leert hij het best door gebruik te maken van informeel leren. Er komt geen studieboek aan te pas. Bij de software van iSee iKnow houdt dit concreet in dat er geleerd wordt vanuit cases uit de eigen praktijk.

Demo aanvragen

Bent u benieuwd wat de software voor uw bedrijf kan betekenen? Dan kunt u een demo bij ons aanvragen. Wanneer u dit doet door middel van onderstaande knop, zal één van onze agenten contact met u opnemen. Als de demo voldoet aan uw wensen en behoeften, dan kunnen we een pilot van een half jaar voor u inrichten. 

Demo aanvragen