Hoe kunt u het beste in de ontwikkeling van uw medewerkers investeren?

Uw organisatie weet meer dan u denkt

07-08-2023

Kennis is macht, dat geldt zeker voor de huidige tijd waarin ontwikkelingen en innovaties elkaar steeds sneller opvolgen. Het is belangrijk dat leidinggevenden daarop anticiperen en dus is investeren in de kennis van uw medewerkers, investeren in de toekomst van uw bedrijf. Het opdoen van kennis verschuift steeds meer naar de werkplek en levert ook nog eens het hoogste rendement op. Case Based Learning, waarop de e-learning software van iSee iKnow gebaseerd is, sluit daar als middel perfect op aan.

 

Processen inzichtelijk en efficiënt inrichten

Hoe zorgt u ervoor dat medewerkers op de werkvloer hun vaardigheden blijven ontwikkelen, zodat ze bestaande en nieuwe taken effectiever kunnen oppakken en uitvoeren? Op de werkvloer doet men vaak de dingen die men gewend is te doen en werkzaamheden worden vaak door tijdgebrek maar eenmalig aan nieuwe medewerkers uitgelegd. Dergelijke ingesleten routines zijn lastig bij te sturen. De Case Based Learning software van iSee iKnow maakt inzichtelijk hoe de processen efficiënter kunnen worden ingericht. Hierbij wordt van de reeds aanwezige en kostbare kennis gebruik wordt gemaakt. Het mooie is dat meteen duidelijk wordt waar de kennis nog moet worden bijgeschaafd. 

 

Meteen op de werkvloer toepasbaar

Onze Case Based Learning software wordt op maat binnen bedrijven ingezet met als doel het kennisniveau van medewerkers te verhogen. We kunnen het systeem dusdanig inrichten zodat het precies aansluit op wat de medewerkers van uw bedrijf daadwerkelijk nodig hebben. Ze kunnen de lesstof eenvoudig en op de werkvloer tot
zich nemen. Ze hebben dan tijdens het werk regelmatig korte leermomenten. Dat werkt ook het beste, omdat ze de kennis meteen in de praktijk kunnen toepassen. Tegelijkertijd wordt de opgedane kennis in het bijgeleverde systeem voor de (kwaliteits)managers geborgd. Een dergelijk proces kunnen wij binnen een halve dag ter plekke bij u inrichten.

Wilt u ook investeren in de ontwikkeling van uw medewerkers? Neem dan contact met ons op of vraag een demo aan.