Hoe wordt de filosofie van Lean Six Sigma gebruikt bij iSee iKnow?

Uw organisatie weet meer dan u denkt

23-05-2023

Het constant verbeteren van  processen en organisatie maakt dat er efficiënter wordt gewerkt.  De  Lean Six Sigma methodiek is een methode om de verbetering ook daadwerkelijk in een organisatie door te voeren. De software van iSee iKnow is ontwikkeld vanuit dezelfde filosofie als Lean Six Sigma en is erop gericht juist ook op de langere termijn te blijven werken aan efficiency van het leerproces.

Wat is Lean Six Sigma

De methodiek Lean Six Sigma wordt wereldwijd gebruikt en zorgt voor een aantoonbare en duurzame verbetering van de processen en resultaten.Met deze methodiek wordt er vooral gefocust op wat voor de klant echt belangrijk is.  

Bij deze methode wordt geïnvesteerd in de eigen mensen en wordt er vooral gebruik gemaakt van kennis en kunde uit het bedrijf. Op deze manier worden bedrijfsproblemen blijvend opgelost. 

E-learning software iSee iKnow

De e-learning software van iSee iKnow wordt net zoals bij de methodiek van Lean Six Sigma ontwikkeld door gebruik te maken van aanwezige kennis en vaardigheden van de medewerkers. Daarnaast zorgt de software ervoor dat de processen en resultaten in een bedrijf verbeterd worden.

Per medewerker wordt er een bedrijfsspecifieke e-learning ontwikkeld op basis van wat een medewerker al weet en nog moet leren. Er wordt bij de software van iSee iKnow vooral gebruik gemaakt van cases uit de eigen praktijk, van waaruit medewerkers alleen datgene leren wat ze nog niet weten. Dit principe maakt dat er sprake is van een uiterst efficiënte manier van leren.

Wilt u de e-learning software van iSee iKnow gebruiken om de processen in uw bedrijf te verbeteren? Bekijk hier meer informatie of vraag vrijblijvend een demo aan.