Hoe wordt de filosofie van Lean Six Sigma gebruikt bij iSee iKnow?

Uw organisatie weet meer dan u denkt

25-06-2021

We willen allemaal dat ons bedrijf zo efficiënt mogelijk werkt, daarbij is het belangrijk dat we constant onze processen en organisatie verbeteren. Een mooi voorbeeld om deze verbeteringen in werking te zetten is te werken via de Lean Six Sigma methodiek. De software van iSee iKnow is ontwikkeld vanuit dezelfde filosofie als Lean Six Sigma. In dit blogartikel vertellen we u meer over wat Lean Six Sigma is maar ook hoe iSee iKnow van deze filosofie gebruik maakt.

Wat is Lean Six Sigma

De methodiek Lean Six Sigma wordt wereldwijd gebruikt en zorgt voor een aantoonbare en duurzame verbetering van de processen en resultaten die een bedrijf oplevert. Met deze methodiek wordt er vooral gefocust op wat voor de klant echt belangrijk is. Daarnaast wordt er met deze methode kosten gereduceerd en wordt zowel de klanttevredenheid als de doorlooptijd verhoogt. 

Met de methode van Lean Six Sigma wordt geïnvesteerd in de eigen mensen en wordt er vooral gebruik gemaakt van kennis en kunde uit het bedrijf. Op deze manier worden bedrijfsproblemen blijvend opgelost. 

E-learning software iSee iKnow

De e-learning software van iSee iKnow wordt net zoals bij de methodiek van Lean Six Sigma ontwikkeld door gebruik te maken van de kennis en kunde van de medewerkers. Daarnaast zorgt de software ervoor dat de processen en resultaten in een bedrijf verbeterd worden. Per medewerker wordt er een speciale e-learning ontwikkeld. Als eerste wordt er gekeken naar wat de medewerker al weet, hierdoor leren ze enkel informatie die ze nog niet weten. Er wordt bij de software van iSee iKnow vooral gebruik gemaakt van cases uit de praktijk.

Wilt u de e-learning software van iSee iKnow gebruiken om de processen in uw bedrijf te verbeteren? Bekijk hier meer informatie of vraag vrijblijvend een demo aan.

Meer informatie
Demo aanvragen