Verhoog de productiviteit van uw organisatie met e-learning

Uw organisatie weet meer dan u denkt

01-08-2023

Innovaties volgen elkaar in razend tempo op: nieuwe systemen, nieuwe apparaten, nieuwe werkmethodes of nieuwe procedures. Al deze ontwikkelingen maken het aanbieden van e-learning aan medewerkers van vitaal belang voor organisaties. E-learning houdt de kennis van medewerkers actueel en zorgt er mede voor dat specifieke competenties verbeterd kunnen worden. Alleen zo kan de productiviteit van uw medewerkers op peil worden gehouden of verhoogd als groei het doel is.

Faalkosten reduceren

Het reduceren van faalkosten is een belangrijk aspect voor elk bedrijf. Ongeveer 80% van de faalkosten wordt veroorzaakt door een gebrek aan training, kennis, motivatie of vaardigheden. Voor processen waarbij menselijke betrokkenheid een rol speelt, is het van cruciaal belang om de juiste tools in te zetten op het gebied van kwaliteitsmanagement en risicomanagement, om zo faalkosten te beheersen en te reduceren. Investeren in de ontwikkeling van medewerkers resulteert in gemotiveerde teams die bovendien minder fouten maken.

E-learning software

Een gebrek aan kennis brengt direct kosten met zich mee. Er is een sterk verband tussen het kennisniveau binnen een organisatie en de faalkosten. Door het identificeren van de oorzaken van faalkosten, de bijbehorende kenniscomponent en het implementeren van gerichte trainingen, kan tot wel een derde van deze kosten vermeden worden. Voor dit doel biedt iSee iKnow een oplossing: persoonlijke e-learning software op maat, waarmee werknemers hun kennis direct op de werkvloer kunnen bijspijkeren.

Processen efficiënter inrichten

Efficiënte kennismanagementprocessen zijn essentieel voor het succes van een organisatie. Met de iSee iKnow e-learning software wordt duidelijk hoe deze processen effectiever kunnen worden ingericht. Hierbij wordt gebruik gemaakt van zowel de reeds aanwezige kennis binnen de organisatie als externe bronnen. iSee iKnow heeft ruime ervaring met klanten in de offshore, industrie, voeding, converting, chemie, nutsbedrijven, bouw, logistiek en dienstverlening.

Wilt u weten hoe u de productiviteit binnen uw bedrijf kunt verbeteren door middel van e-learning? Neem dan contact met ons op of vraag een demo aan