Waarvoor kan de iSee iKnow software gebruikt worden?

Uw organisatie weet meer dan u denkt

10-06-2021

De software van iSee iKnow kan op verschillende manieren ingezet worden, dit verschilt per bedrijf. De software wordt bijvoorbeeld gebruikt in de offshore, industrie, voeding, converting, chemie, nutsbedrijven, bouw, logistiek en dienstverlening. 

Toepassingen waarbij de software ingezet kan worden is onder andere preventie in het kader van Arbo en veiligheid. Met behulp van de software kan de werkgever bijvoorbeeld aantonen dat werknemers van bepaalde kennis op de hoogte zijn waardoor een veilige werkomgeving gegarandeerd is. 

Daarnaast kan de software gebruikt worden om kennis te borgen op het gebied van ISO- TS- en BRC-certificeringen, financiële kennis volgens de geldende wetgeving voor verzekeringsagenten, vastleggen van procedures die bepaalde proceskennis borgt en het trainen van callcenter agents, montageploegen of productiemedewerkers. iSeeiKnow is ISO 9001 gecertificeerd sinds 2015.

Valt uw bedrijf binnen één van deze toepassingen of bent u benieuwd of u de software kunt gebruiken bij uw bedrijf. neem dan contact met ons op.