Waarvoor kan de iSee iKnow software gebruikt worden?

Uw organisatie weet meer dan u denkt

08-05-2023

De software van iSee iKnow kan op verschillende gebieden binnen organisaties ingezet worden.  iSee iKnow helpt klanten helder te krijgen waar exact de leerbehoefte binnen de organisatie ligt. Dit verschilt per bedrijf. 


Naast het feit dat de software binnen heel veel verschillende sectoren wordt toegepast, zoals  offshore, industrie, voeding, converting, chemie, nutsbedrijven, bouw, logistiek en dienstverlening, heeft iedere organisatie wel een thema dat meer aandacht verdient als het gaat om het bewaken of bijbrengen van kennis. 

Toepassingen waarbij de software ingezet kan worden is onder andere preventie in het kader van Arbo en veiligheid. Met behulp van de software kan de werkgever  aantonen dat werknemers van bepaalde kennis op de hoogte zijn. Dit is essentieel, want hierdoor wordt een  veilige werkomgeving gegarandeerd

Daarnaast kan de software gebruikt worden om kennis te borgen op het gebied van certificeringen zoals ISO, TS,  BRC en IATF. Voor verzekeringsagenten is het borgen van kennis  volgens de geldende wetgeving van groot belang. Zo zijn er weer andere bedrijven waar het vastleggen van procedures die bepaalde proceskennis borgt hoge prioriteit heeft. Ook het op de eigen werkplek  trainen van callcenter medewerkers, montageploegen of productiemedewerkers is mogelijk met de software van iSee iKnow. iSee iKnow is sinds 2015 ISO 9001 gecertificeerd.

Herkent u zich in  één van deze toepassingsgebieden  of bent u benieuwd of u de software kunt gebruiken binnen uw organisatie; neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor informatie of een demonstratie. Wij helpen u graag verder.