Wat is e-learning?

Uw organisatie weet meer dan u denkt

05-08-2021

E-learning betekent het vormgeven van leersituaties met behulp van informatie- en communicatietechnologie. E-learning kan goed op maat binnen bedrijven worden ingezet om het kennisniveau van medewerkers te verhogen. Het systeem wordt dan zo ontwikkeld dat het precies aansluit op wat de medewerkers van uw bedrijf nodig hebben. Hoe het in de praktijk precies werkt leest u in onze nieuwe blog.

Gerichte ontwikkeling van medewerkers

E-learning is voortgekomen uit de digitale ontwikkelingen van de afgelopen decennia. Steeds meer bedrijven hebben het gemak van e-learning ontdekt en maken er gebruik van. Bepaalde hiaten in kennis kunnen door middel van e-learning worden gedicht. Een e-learning programma dat op maat voor een bedrijf is ingericht zorgt ervoor dat medewerkers zich op een gerichte manier kunnen ontwikkelen. Dat begint uiteraard met het bepalen van het huidige kennisniveau van een medewerker. Dat kan ook door middel van e-learning worden vastgesteld.

Laagdrempelig en op maat

Talent is het meest waardevolle bezit van een organisatie. Vandaar dat bedrijven graag tijd en geld in de groei van hun medewerkers willen investeren, zeker nu de arbeidsmarkt voor bepaalde branches steeds krapper is. We zien dat het opleidingsbudget van organisaties steeds vaker voor e-learning programma’s wordt gereserveerd. Omdat het laagdrempelig is en volledig op maat kan worden ingericht.

Iedere medewerker eigen leertraject

iSee iKnow richt haar e-learning pakketten persoonlijk op maat en rondom cases in. Op het moment dat de kennis van een medewerker wordt getoetst kunnen we uit de antwoorden afleiden waar nog kennis ontbreekt. Op basis daarvan richten we het vervolg in. Dus iedere medewerker volgt een eigen leertraject. Dat maakt de kennis relevant en meteen toepasbaar.

Wilt u weten of e-learning binnen uw bedrijf toepasbaar is? Neem dan contact met ons op of vraag een demo aan